Összes oldalmegjelenítés

2009. november 19., csütörtök

rémisztgetések

Vajon honnan jön ez az éjszakai rémisztgetés és gyötrés? Hirtelen ébredés? Nehéz légzés? Heves szívdobogás, gyomorfájdító rohadt érzés? Talán a nappaloknak visszhangjai csapódnak? Ez a bizonytalanság...? Apeh fenyegetőzései...?
vagy valami más?... a kor hozza... a változó...?
Reggel ébredek és amikor már a hatodik éjszakán is ez történik elgondolkodom, hogy ideje felvenni az erre az alkalomra vett szép csipkés fehérneműt és meglátogatni a rég nem látott körzetit.
És kezdődik... mit is mondjak neki.. morfondírozok magadba hosszú órákig. Most mondjam azt, hogy dobog a szívem éjszaka, meg hogy megijedek, meg hogy gyötrés van?
Na,jó ezzel kezdem. Talán nem néz hülyének. Nem nézett. És akkor kezdődnek ám a kalandok! Labor, EKG meg ilyesmi. Micsoda élmény! Üldögélek ezeken a hideg szocreál székeken a várókban nézelődök és fülelek. Csodadolgokat hall az ember ilyenkor elsuttogott rémtörténetekről... És már érzem, nincs semmi bajom! Már úgy is megyek vissza a dokihoz a leleteimmel, hogy én tulajdonképpen csak a azért jöttem mert lejárt a jogosítványom...és a doki is meg van elégedve, hogy milyen jó sikerült neki beállítani a vérnyomásom....Mind a ketten jól jártunk. Én meggyógyultam 1 nap alatt a doki meg kapott egy ötezrest a jogsi miatt.
Csak azt nem tudom mi lesz ha beállít megint ez az éjszakai rémisztgetős????

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

"Csak azt nem tudom mi lesz ha beállít megint ez az éjszakai rémisztgetős????"
Hát jól elzavarod!
Hiszen meggyógyultál!...